BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 17 February 2010

facebook jumpakan aku ngan kawan lama.....


walaweiiiiiiii...dunia nie kecik sangat kan.bila aku tengah dok sibuk layan FB,tiba2 der notification friend req..tengok2 nazlin supinyee,kawan lama aku sek agama.kawan sama2 giler,sama2 gi sek agama....agagagag :P perghhh sungguh x ku sangka.paling best dia dah kahwin dah ader anak sorang dan nak masuk no 2 ngan 3..sebab skang dia ngah pregnat anak kembar dah masuk 5 bulan..seronok giler larr dapat jumpa dia balik walaupun dalam facebook.banyak betol kenangan aku ngan dia..InsyaAllah ader rezeki nanti aku jumpa gak ngan dia.kat bawah nie der gambor dia
.
.
.
.

2 KomeN:

sWeEtdARLiNG said...

FB memang amazing tapi jangan sampai salah guna... :)

cikdoladoly said...

betul3x....facebook nie kadang bahaya gak kalau terover :P