BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 17 June 2010

Akhirnya.....

Assalammualaikum suma dan selamat sejahtera.hahahaha,pergh lama giler aku x update blog yg x seberapa nie.hampir2 2 bulan.dah der lar sawang2 melekat.tapi tadi aku dah vakum..heheheh :P
sebab musabab aku dah lama x update ialah pertama sekali MALAS...itu mmg penyakit semulajadi yg x boleh pisah.hohohoho.kedua mcm2 terjadi dalam tempoh hampir 2 bulan nie...citer apa nak?sedih,suka,lawak,duka,derita...complete lar suma kisah hidup aku.dah nama blog pun ini kisah hidup aku kan :p.saper2 yg penah follow blog aku tahular macamana kan....kalau x citer sedih,citer suka..kadang2 merapu.lalalalalal =)
dan sebab paling logik lar aku kira..aku lupa psswd nak masuk blog aku nie...wakakakak.yela niat nak update blog tue ada,tapi nak login,lupa psswd.camner? hari nie baru aku ingat psswd dia apa....sgt gonjeng kan.hah?gonjeng? apa tue....hahahah.tue ayat aku ngan en bintang.oooopssss ;p
en bintang? heheheheh.....banyak aku nak citer kat sini,en bintang ialah seseorang yg sangat penting dalam hidup aku..sgt2 penting selain family aku :) untuk perhatian semua jgn tanya aku apa2 pasal kehidupan lalu.semua tu aku dah buang jauh2.....sebab musabab,hanya aku jer yg tahu.
aku kan nak poyo sket kat sini,korang nak tahu tak?dengan en bintang aku dapat rasakan apa itu cinta yg sebenar.cehhhhhhhh...hahahah.mmg poyo tahap selipor jepun.tp betul beb!!!!......siapa yg pernah rasa jer,tahu apa aku rasa skang.betul x tipu :p
ni kalau en bintang baca,mesti cam bangga giler.sebab aku puji lebih.lalalalal :p
k larrrr,nanti2 aku sambung lagi cite yer.
sebenarnya apa yg aku tulis nie adalah spontan dari hati aku...harap maklum ;p

2 KomeN:

iva saionji said...

hehehehe..cak..saya bahgia tgk awak dan en bintang awak bahgia,....saya doakan awak kekal hingga akhir hayat./..amiiinn...

cikdoladoly said...

thanks iva.sy pun suka tengok awakngan hincik memandu awak....
sy pun doakan awak kekal hingga akhir hayat ..amin